Je eigen aangepaste Header of voettekst toevoegen

De tweede en derde knop zijn de kop- en voettekstgereedschappen


De koptekst (Header) en de voettekst zijn een van de belangrijkste elementen die je kunt personaliseren om je website op te tooien en belangrijker nog, een identiteit te geven.


Wist je ook dat je je eigen koptekst en footer kunt uploaden?


Je kunt dit op twee manieren doen.

1. Je kunt je eigen koptekst en footer geheel zelf maken.

2. Je kunt een van de SimpleDifferent headers downloaden en aanpassen en het personaliseren door je eigen tekst of logo toe te voegen. Om de headers en footers te downloaden, ga eenvoudigweg naar de koptekst of footer selectie pagina, klik erop om het te bekijken en rechtsklik om de afbeelding te downloaden. Het zal een .png bestand zijn inclusief de transparantie die je ziet op de site.

 

Als je ervoor kiest om een eigen koptekst toe te voegen,
Onthoud dat de standaard grootte van de SimpleDifferent headers 960 x 321 pixels is.

De standaard grootte van een SimpleDifferent-footer is 960 x 95 pixels.

Je zou grotere foto's kunnen uploaden als je wilt, SimpleDifferent helpt je ze bij te snijden en te schalen naar het juiste formaat.

Je kunt .jpg .gif en .png afbeeldingen uploaden. Om transparantie in de afbeelding te hebben kunt je het beste het .png-formaat gebruiken. Het is een leuke manier om te spelen met de overgang tussen je koptekst en de achtergrondkleur van de website. 

De hier afgebeelde afbeeldingen zijn afkomstig uit een galerij van afbeeldingen die vrij beschikbaar zijn voor gebruik op een SimpleDifferent website [ blader hier door de beschikbare headers en footers ]

Je kunt eventueel ook veel interessante creaties vinden met de zoekterm "achtergrond" of "desktop achtergrond" zoals bijvoorbeeld