Het menu Accountvoorkeuren

De bovenste knop is het account voorkeuren menu

Dit is waar zich alle instellingen bevinden waarmee je jouw SimpleDifferent account en  de daaraan gekoppelde sites beheerd en wijzigt.

Selecteer je taal

Hier kun je de taal selecteren waarin je de SimpleDifferent-interface wilt gebruiken. Momenteel is SimpleDifferent beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Japans, Indonesisch en Thais en we streven ernaar om steeds meer talen hieraan toe te voegen.

Wachtwoord wijzigen

Hier kunt je het wachtwoord dat gekoppeld is aan je SimpleDifferent account wijzigen. Je zou kunnen overwegen om dit wachtwoord te wijzigen nadat je toegang tot je site hebt verleend aan derden voor professionele werkzaamheden.
Indien je het wachtwoord vergeten bent kun je het herstellen via de e-mail link op de inlogpagina.


E-mailadres wijzigen

Hier kun je het e-mailadres aanpassen dat je geregistreerd hebt bij SimpleDifferent. Het is belangrijk dat we in staat zijn om contact met je op te nemen, dit is de enige manier om een vergeten wachtwoord te herstellen.


Persoonlijke gegevens bewerken

Voor alle sites moeten je naam en adres bij ons geregistreerd zijn om te kunnen publiceren. Lees de SimpleDifferent gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door over het publiceren van websites. Deze persoonlijke informatie is een wettelijke vereiste, houd al je persoonlijke gegevens zo correct mogelijk. Deze persoonlijke informatie zal niet aan derden worden verstrekt of worden gebruikt voor het verzenden van advertenties.


Schrijf aan SimpleDifferent

Heb je iets te zeggen? Voel je vrij om te schrijven naar SimpleDifferent. Onze software is gebouwd met de hulp van mensen zoals jij. We zijn altijd op zoek naar goede ideeën. Jouw ervaring zal ons helpen te groeien en evolueren. Voel je vrij om ons te schrijven over elk aspect van SimpleDifferent.

Maak een uitnodiging

Houd je van SimpleDifferent en wil je vrienden of familie uitnodigen? creëer dan een gepersonaliseerde uitnodiging voor hen.


Ontvang onze nieuwsbrief

SimpleDifferent verzendt ongeveer één keer per maand een informatieve nieuwsbrief met nieuws over SimpleDifferent en behulpzaam advies over het bouwen van je website. Indien je deze brief niet ontvangt, kunt je het ons hier laten weten.


Betaal voor je Pro-sites

Wil je je Starter in Pro upgraden? Is het bijna tijd om je Pro site te verlengen? Aanvullende jaren kunnen ten alle tijden in dit panel worden aangeschaft en beginnen vanaf de laatste dag van de geldigheid van de huidige site.

Maak een nieuwe website aan

Elke SimpleDifferent-account kan meerdere sites hebben die daarmee samenhangen. Je kunt hier sites aan je account toevoegen.
Elk account kan maximaal 7 Starter-sites en een onbeperkt aantal Pro-sites bevatten.


Dupliceer voor vertaling

Pro sites kunnen gedupliceerd worden voor vertaling. Dit is een geweldige manier om je inhoud aan je lezers te presenteren in de taal die ze het best begrijpen. Elke duplicatie van je site is ook een Pro site en dit is gratis voor het eerste jaar. De gedupliceerde sites zijn met elkaar verbonden door vlaggetjes om het voor je lezers te vergemakkelijken om te navigeren tussen de verschillende talen.

[ Klik hier en lees meer over het dupliceren van je site voor vertaling. ]


Download een Pro-site

De bestanden waaruit jouw Pro-sites bestaan kunnen worden gedownload. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat je een persoonlijke back-up van je site hebt dan wel een mogelijkheid om je site te hosten op afzonderlijke servers. Houd er rekening mee dat we alle bestanden leveren, maar we geen ondersteuning bieden voor eenmaal gedownloade bestanden.


Onpubliceren of verwijderen

Onpubliceer of verwijder hier afzonderlijke sites. Als je ALLE sites verwijdert, wordt je account ook afgesloten en verwijderd van onze servers. Je zult altijd welkom blijven bij SimpleDifferent!