Enige informatie over jouw SimpleDifferent account.

Bij aanvang heeft iedere SimpleDifferent account een Starter-site

Je kunt maximaal zeven Starter-sites hebben in een SimpleDifferent account. Je kunt daarnaast zo veel Pro-sites hebben als je wilt. Dit maakt het gemakkelijk om al je sites onder één account te beheren. Als je meer sites wilt toevoegen aan je account, kun je dat doen in het menu  "Accountvoorkeuren" bij "creëer een nieuwe site".


Vergeet niet dat het mogelijk is een Starter-site om te zetten is in een Pro-site. Al de inhoud waaraan je gewerkt hebt blijft hetzelfde. Het enige verschil is de beschikking over de Pro-gereedschappen.Het verstrekken van contactgegevens aan SimpleDifferent

Het is raadzaam om juiste contactgegevens te verstrekken wanneer men zich aanmeld. Wanneer SimpleDifferent je met betrekking tot een site moet contacteren, zullen wij dat doen via het e-mailadres dat is opgegeven. Wanneer je het e-mailadres dat met je site geassocieerd is wilt wijzigen, kun je dat doen in het menu 'Accountvoorkeuren'.
Je moet ook een naam en adres opgeven wanneer je je site publiceert. Deze informatie moet zo accuraat mogelijk worden gehouden, aangezien het een wettelijke vereiste is wanneer je een website op het web publiceert.


 Opmerking:  SimpleDifferent houdt alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Het wordt niet gedeeld of gebruikt voor enig ander doel dan voor SimpleDifferent om je te contacteren voor eventuele aankondigingen. Er zullen geen aanbiedingen van commerciële aard worden toegezonden op het adres dat je hier geef.


Het onpubliceren en verwijderen van SimpleDifferent sites

Als je om welke rede dan ook een SimpleDifferent-site wilt onpubliceren of verwijderen, kun je dit doen in het menu "Accountvoorkeuren". Ongepubliceerde sites zijn nog steeds beschikbaar om te bewerken en kunnen ten alle tijden opnieuw worden gepubliceerd. Wees echter voorzichtig, verwijderde sites kunnen niet worden hersteld. Ze zijn dan permanent verwijderd van de SimpleDifferent-servers.

Indien je een account wilt sluiten

Verwijder gewoon alle sites die met de account zijn verbonden. Bij de bevestiging van de laatste site die verwijderd wordt, zal ook de account worden verwijderd van de SimpleDifferent-servers. 
Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.