Het menu Site-Instellingen

Het menu site-instellingen is de onderste knop

In dit menu vindt je alle instellingen die nodig zijn om verscheidene variabelen van je site te bepalen. Alle instellingen zijn uniek voor iedere site in je account.


Het menu Site-instellingen

Vanuit het menu kun je de instellingen van je website wijzigen en veel van de zeer nuttige functies die beschikbaar zijn op zowel Pro als Starter sites implementeren.


> Wijzig het webadres van deze site

Hier kunt je het webadres van je SimpleDifferent site wijzigen. Je kunt elke beschikbare .simdif.com naam kiezen voor gebruik met je site. Indien je een Pro-site hebt kunt je ook een eigen externe domeinnaam gebruiken voor de SimpleDifferent-site.

[ Klik hier om meer te lezen over het koppelen van een externe domeinnaam aan je website. ]


> Wijzig de geschreven taal van deze site

Hier kunt je de aanduiding van de taal wijzigen waarin de site geschreven is. Het wijzigt de vlag die wordt weergegeven bij het dupliceren van je site voor vertaling en het zal tevens de taal van het contactformulier wijzigen.

> Site Auteur

Hier kun je de naam van de auteur van de site veranderen en kiezen of er een kort stukje tekst zal worden weergegeven met "gemaakt door ...." in de rechterbenedenhoek van de website.

> Wijzig de grootte van lettertypes op deze site

Hier kunt je globale wijzigingen aanbrengen aan de grootte van de lettertype die op de website worden gebruikt. Het standaard lettertype is ingesteld op groot en er zijn twee kleinere opties beschikbaar.
[ Het type en de grootte van de lettertypen zijn in detail aan te passen met de ThemaDesigner ]


> Het beheer van de e-commerce functies

Met de e-commerce functies kun je Paypal knoppen plaatsen in de blokken van Pro sites. Dit laat je items direct verkopen van je website.

[ Ga naar onze site over het implementeren van Paypal in Pro websites.]  


> Sitebezoek Analyse

Hiermee kun je eenvoudig Google Analytics integreren in Pro-websites. Je komt hiermee meer te weten over de bezoekers die naar je website komen, hoe lang ze op de site verblijven, welke pagina's ze lezen en hoe ze jou hebben gevonden.

[ Zie de site gewijd aan het gebruik van Google Analytics met een Pro website.


> Sociale media integreren

Alle SimpleDifferent websites kunnen AddThis toevoegen aan de onderkant van elke pagina van de website. Hierdoor kunnen lezers de inhoud van de website gemakkelijk delen via hun sociale netwerken.

[ Bezoek onze site over het gebruik van AddThis in je SimpleDifferent website. ]

> Beveilig een pagina met een wachtwoord

Op Pro-sites kun je door middel van wachtwoordbeveiligde pagina's de toegang beperken tot afzonderlijke gepubliceerde pagina's. Alleen degenen met wie je een wachtwoord deelt kunnen beveiligde pagina's bekijken.


Hoe je een pagina van je site beveiligt met wachtwoord:

  • Ga naar de "Site-Instellingen" om wachtwoordbeveiliging te activeren.
  • Je ziet vervolgens een schild-icoon rechts bovenaan iedere pagina. (zie afbeelding)
  • Klik op het schild-icoon en je zal zien dat de pagina al een gebruikersnaam heeft. Het enige wat je hoeft te doen is het wachtwoord in te stellen.
  • Deel dit wachtwoord met iemand aan wie je toegang wilt geven tot de pagina.
Opmerking: de gebruikersnaam begint altijd met "page-..."

Zo ziet het paneel van de browser eruit wanneer bezoekers op een beveiligde pagina komen.